LUFTRUM
Bag LUFTRUM gemmer sig Anders Heegaard og Cecilie Gammel, som driver webshoppen i Skive Lufthavns gamle Terminalbygning. Med LUFTRUM ønsker vi at skabe et kreativt univers, der udforsker vores personlige visuelle interesser. LUFTRUM byder både på plakatdesigns, fotografier, fotocollager og linoliumstryk.

PLAKATER
Med serien UNDEROVERFLADEN udforsker vi det organiske liv under havets overflade. Vi stiller skarpt på det pulsernede liv, der udspiller sig i dybet – og søger at fremhæve farver og mystik.

GRØNTSAGER tager sit udgangspunkt i det simple og humoristiske. Vi ønsker at fremhæve hverdagens grøntsager og vise deres smukke væsner.

Med LUFTRUM STUDIO dyrker vi det helt simple grafiske udtryk. 

FOTOGRAFIER, FOTOKUNST
Med mange af vores motiver forsøger vi at se hverdagen og indkapsle den med kameraet. Vi er inspirerede af mødet mellem naturen og arkitekturen. Vi udforsker både fotografiet i sin enkle form, men arbejder også med farver og hvad enten manglen eller mængden af farver kan fortælle.

FOTOCOLLAGER
Vi arbejder primært med hverdagsmotiver kombineret med det organiske. I dette møde opstår motiver, der fremstår humoristiske og særegne – men motiverne rummer også en lang række dybere aspekter.

LINOLIUMSTRYK
På vej.

MILJØET
Vi bestræber os altid på at sikre miljøer, og derfor er alle vores plakater trykt på klimaneutralt papir.

BUTIKKEN
Vi arbejder i skrivende stund på at færdiggøre vores fysiske butik i Terminalen på Skive Lufthavn. Butikken holder åbent efter aftale.